Over Mamboweb

Al in 2001 is Mamboweb begonnen met het ontwerpen en maken van websites voor scholen en verenigingen. In de eerste jaren was het maken van website hoofdzakelijk een leuke uitdaging om de techniek achter de websites de leren. Na enkele jaren begon de opkomst van de CMS software, dit hebben we snel opgepakt en gingen van start met Mambo CMS, dit is de voorloper van het bekende Joomla! CMS. Inderdaad hier is onze naam door ontstaan.

Door een toenemende vraag naar websites en het willen uitbreiden naar een ‘echt’ bedrijf is Mamboweb in 2010 opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een bedrijf met diverse vaste klanten en vele websites. Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van eigen servers, deze worden volledig door ons beheerd. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw website maximaal te laten presteren en de veiligheid te waarborgen.

Inmiddels maken we geen gebruik meer van Mambo CMS, maar we kunnen u wel van dienst zijn met o.a. Joomla!, WordPress, OpenCart en vele andere website oplossingen.

Voor exlusief maatwerk werken wij samen met de ontwikkelaars en designers van xendox.com en libelo.nl

Kortom, bij Mamboweb kunt u terecht voor een totale ontzorging van uw website.